Kong Hondenspeelgoed

5/5 (1)

Kong Hondenspeelgoed

Kong hondenspeelgoed is hondenspeelgoed van geweldige kwaliteit. Vooral wanneer je een sterkere hond hebt is het zeker aan te raden om hem of haar Kong hondenspeelgoed te geven. Kong hondenspeelgoed (Meestal geschreven als KONG) werd bedacht in 1970 door Joe Merkham. De hond van Joe hield enorm van knagen op spullen waar de hond eigenlijk niet op mocht knagen. Op een dag dat Joe aan het sleutelen was aan zijn auto, werd hij geïnspireerd door de kracht van rubber. Op dat moment werd Kong hondenspeelgoed geboren. Op deze pagina zie je een overzicht van Kong hondenspeelgoed. Hier staan aanbiedingen van Kong hondenspeelgoed van verschillende aanbieders. Wanneer je klikt op de knop “bekijken” word je geleid naar de pagina van de aanbieder van Kong hondenspeelgoed.

Producten per pagina:
Sortering:

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond Medium
Kong - funzler groen
Dynos triceratops roze
Kong - Squeezz Ball (div. kleuren)
Kong - classic rood
Kong - extreme zwart
Kong - puppy kong blauw of roze
Kong Squeez Action hondenspeeltje klein - 3 stuks Per Set
Kong - classic rood
Kong - Classic
Kong Maat L voor de hond Zwart
Kong - sport balls 2pk
Stuff'n paste 282 gr
Dynos t-rex blauw
Kong Wubba XL voor de hond Per stuk
Kong - Classic
Kong Wubba S voor de hond Per stuk
Kong - water wubba
Kong - Classic
Kong Maat S voor de hond Zwart
Kong Maat XL voor de hond Rood
Kong - jumbler ball
Cross knots frog
Easy treat 226 gram
Spuitbus Kong voor de hond Cheddar Cheese
Kong Wild Knots voor de hond Medium/Large
Kong - zoom groom
Dynos triceratops roze
Kong Wobbler voor de hond Klein
Kong - senior paars
Kong - cuteseas whale
Kong - Squeezz Stick (div. kleuren)
Kong - wubba weaves
Shaun het schaap - Shirley
Kong - wubba weaves
Kong Maat XL voor de hond Zwart
Kong - squeezz ball mix

Producten per pagina:

Kong extreme hondenspeelgoed

Kong extreme hondenspeelgoed is uitstekend van kwaliteit. De Kong extreme serie is speciaal geschikt voor de serieuze klauwers. Bijt jouw hond al het normale hondenspeelgoed kapot? Wellicht is Kong extreme hondenspeelgoed een goede oplossing. Zeker wanneer je een grotere hond hebt, kun je beter kiezen voor Kong hondenspeelgoed.

Prijs Kong hondenspeelgoed

De prijs van Kong hondenspeelgoed is hoger dan de prijs voor hondenspeelgoed dat niet is geproduceerd is door Kong. Kong hondenspeelgoed is alleen gemaakt van natuurlijke materialen en daarom ideaal voor jouw hond of pup. Op deze pagina geven we je een mooi overzicht van Kong hondenspeelgoed bij verschillende aanbieders. Zo staan hier producten bij van Kong extreme zwart en Kong classic rood. Trakteer je hond of pup met kong hondenspeelgoed.

Ander hondenspeelgoed van Kong

Naast de beroemde en beruchte ballen van Kong, zijn er ook diverse andere soorten hondenspeelgoed waar je je hond goed mee kunt vermaken. Zoals trektouwen, fop dieren en meer! Alle producten van Kong hondenspeelgoed zijn uitstekend van kwaliteit. Bestel je Kong hondenspeelgoed door te klikken op één van de producten. Bent u zelf een aanbieder van Kong hondenspeelgoed en staat uw aanbod er nog niet bij? Neem dan contact met ons op.

Beoordeel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *