Hondenspeelgoed zelf maken

5/5 (1)

Je kent het wel. Je geeft veel geld uit aan hondenspeelgoed maar je hond speelt liever met een kartonnen doos die je toevallig nog had staan. Wellicht is het leuk om dan eens zelf wat te experimenteren met het zelf maken van hondenspeelgoed. Natuurlijk is het ook leuk om je hond te zien spelen met een leuke piepende fop kip. Wanneer je er voor kiest om zelf wat in elkaar te knutselen kun je wat geld besparen en het is daarnaast ook nog eens erg leuk om te doen.
Bekijk hier al het honden speelgoed

Hondenspeelgoed zelf maken, hoe doe ik dat?

Wanneer je je creatieve brein zelf eens laat kraken, dan heb je vast zelf genoeg ideeën over hoe je zelf hondenspeelgoed kunt maken. Wij geven je een aantal ideeën om je alvast mee op weg te helpen. Het verschilt natuurlijk per hond wat voor speeltjes hij of zij leuk vindt om mee te spelen.

Gebruik een oude spijkerbroekExif JPEG

Spijkerbroeken zijn gemaakt van spijkerstof en daarom erg sterk. Hier kan je hond heerlijk lang mee spelen. Wanneer je de pijpen van de spijkerbroek af knipt en deze aan een kant aan elkaar knoopt kun je deze vullen met alles wat je wil zoals tennisballen, stofdoeken etc. Let goed op het gewicht dat jouw hond kan dragen. Het is niet leuk voor een kleine hond om te spelen met te zwaar speelgoed. Wanneer je de spijkerbroek hebt gevuld, kun je deze aan de andere zijde dichtknopen. Klaar!

Heb je zelf betere ideeën over het zelf maken van hondenspeelgoed?

Laat het ons weten door te reageren op dit bericht. Wij proberen zo veel mogelijk goede tips te verzamelen over het zelf maken van hondenspeelgoed. Wellicht staat jouw idee er in de toekomst ook bij. Wil je graag een andere reactie geven? Dat kan natuurlijk ook. Hou het wel leuk en gezellig;).

Ben je wat minder creatief en wil je toch graag leuk hondenspeelgoed?

Bekijk dan de volgende pagina. Hier geven we een mooi overzicht van hondenspeelgoed voor iedere hond. Wij hebben een mooi aanbod van hondenspeelgoed samengesteld, geschikt voor iedere hond. Dit aanbod komt van verschillende aanbieders. Alleen aanbieders met een goed imago zijn opgenomen in dit overzicht.
Bekijk hier al het honden speelgoed

Beoordeel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *